Bouwkundige brandpreventie voorkomt dat een beginnende brand zich snel en onvoorspelbaar binnen een gebouw uitbreidt. Compartimenteren, het beperken van vuur en rook binnen één ruimte, beperkt de schade en kan persoonlijk letsel voorkomen.

Onvolkomenheden in de brandcompartimenteringen zijn een grote bedreiging voor de brandveiligheid van ieder gebouw en moeten worden beschermt tegen brand en rook. Gebeurt dit niet op de juiste manier, dan neemt de brandveiligheid behoorlijk af en wordt de brandpreventie feitelijk tenietgedaan!

Fire Masters Brandpreventie is specialist in het leveren en aanbrengen van brandwerende producten en systemen (conform bouwbesluit 2012) en legt zich toe op alle activiteiten met betrekking tot het verbeteren van de weerstand van een pand tegen branddoorslag en brandoverslag (WBDBO) en rookdoorslag (WRD).

Wij werken met de modernste technieken en dankzij een breed assortiment kunnen wij het juiste product op de juiste manier toepassen, ofwel de best haalbare brandbeveiliging. Daarnaast zijn alle materialen waarmee wordt gewerkt voorzien van de vereiste testrapporten en markeringen.

Van het brandwerend afdichten van doorvoeringen en sparingen in nieuwbouwprojecten tot een totaalupgrade van de brandscheidingen in een renovatieproject, Fire Masters Brandpreventie ontzorgt u en graag maken wij ook een vrijblijvende offerte voor uw project!